Chemilan

BLOG

goodies murah
Uncategorized

13 Idea Goodies Murah Terbaik Malaysia

Salah satu perkara yang penting semasa merancang majlis perkahwinan adalah mencari goodies murah yang sesuai untuk dijadikan door gift pada hari tersebut. Perkara ini sangat penting kerana ia adalah perkara terakhir yang diambil oleh tetamu anda. Oleh itu, goodies yang

Baca lagi »
kerja kosong part time
Artikel

7 Kerja Kosong Part Time Paling Hot Semasa PKP & COVID-19

Sedang mencari kerja kosong part time yang anda boleh mula hanya di rumah? Sebenarnya, terdapat banyak peluang pekerjaan yang ditawarkan kepada rakyat Malaysia yang ingin menjana pendapatan sampingan tanpa perlu keluar rumah.  Malah ada kerja yang anda boleh mulakan dengan

Baca lagi »
ketupat palas
Artikel

Ketupat Palas: Cara-Cara Buat Ketupat Yang Mudah

Kita di Malaysia mempunyai pelbagai hidangan yang lazat dan senang untuk dihidangkan. Salah satu dari pilihan-pilihan yang sedia ada di Malaysia adalah ketupat palas. Ia merupakan satu hidangan yang sangat terkenal di seluruh negara. Namun tidak semua orang tahu cara

Baca lagi »
rendang daging
Artikel

5 Resepi Rendang Daging Lazat (Boleh Cuba Semasa PKPB)

Oleh kerana ramai yang duduk di rumah semasa PKPB dilaksanakan, ramai jugalah yang mencuba pelbagai resepi makanan termasuklah resepi rendang.     Nak masak rendang memang sesuai untuk Hari Raya tetapi tiada masalah sekiranya kita hidangkan pada masa ini.   

Baca lagi »
Artikel

Perbezaan Coklat Couverture dan Coklat Compound

Assalamualaikum Selamat berpuasa semua. Hari ni nak cerita pasal coklat. Sape penggemar coklat kat sini? Angkat ibu jari kanan. Emm jangan korang terliur udah la ye..Batal puasa nanti.Hehe. Ekceli dalam hati ni dah lama terniat nak belajar buat coklat. Sebab

Baca lagi »

Soalan Lazim

Bukan kami mempunyai pelbagai jenis kudapan seperti sambal, kueh, dan coklat

Boleh bankin mengikut pakej agent yang diberikan. Sekiranya anda memilih pakej kudap kudap pada modal yang pertama, anda boleh juga menjual kesemua jenis produk Chemilan.

Tidak pedas sangat, ada rasa manis manis sikit sesuai dengan citarasa rakyat Malaysia. Tidak kira umur dan bangsa.

Tentu sekali. Kami menyediakan pakej kilo untuk customer. Lebih banyak borong lebih murah harga.

Pastinya kudap kudap. Tetapi untuk custkemr kami kebanyakannya ikut musim. Jika musim raya aidilfiri, kueh menjadi pilihan utama. Jika ada hari penghargaan seperti hari guru, hari ibu,musim Perkahwinan dan hari lahir mereka gemar untuk menjadikan Choc-O sebagai hadiah atau goodies.

Alamat MGR Malaysia

G-05 Studio 14, No 16 (Presint 3.3), Persiaran Seksyen 14, 4000 Shah Alam, Selangor.

Facebook Page Chemilan Malaysia
Instagram Chemilanofficial

Ada apa-apa persoalan yang tim Che Milan boleh jelaskan? Terus Whatsapp saja.
WeCreativez WhatsApp Support
Sales
Che Milan
Available
Scroll to Top