KUDAPAN TERHANGAT DI PASARAN

Chemilan kini dah berkembang di seluruh Malaysia!! Cepat cepat PM kami tau! Kami akan reply laju lajuuu.

Play Video

Sambal Goreng Crunchy

SAMBAL Goreng Crunchy yang bukan biase biase! Ada tempe Dan Kentang hancur disatukan dengan ikan bilis bermata biru. 😍

Nikmat Coklat Sebenar

Coklat pelbagai perisa seperti dark choc, milk choc, strawberry, mango dan coffee. Juga terdapat pelbagai warna dan bentuk menarik seperti seashell dan lego. Amat sesuai dimakan sebagai snack atau dijadikan hiasan kek, hantaran atau doorgift. 😍

Resepi Dapur Bonda

9 jenis KUEH Raya keluaran CHEMILAN pasti menggamit nostalgia raya di kampung. Nutella Tart, Almond Paris, Sujee Cookies, Siput Cheese dan Si Gendut Chipster antara aneka pilihan KUEH Raya keluaran CHEMILAN tahun 2020. 😍

Apa Kata Pelanggan

SEBAHAGIAN TESTIMONIAL PELANGGAN KAMI YANG BERPUAS HATI 😍

Kunjungi Kami

SANGAT MENYELERAKAN πŸ˜‹

Makan dengan apa pun boleh.

Memang sangat sesuai dengan taste orang melayu!

SAMBAL Goreng Crunchy yang bukan biase biase!

Ada tempe Dan kentang hancur disatukan dengan ikan bilis bermata biru 😍

Tak tahan kan tengok? Segera lah pinang😁

Telefon

03-3362 1400 (Office)
010-964 6057 (Customer Service)

Emel

chemilanofficial@gmail.com

Alamat

MGR Malaysia Sdn Bhd
NO 41, Jalan Pegaga U12/D,
Seksyen U12, Desa Alam,
40170 Shah Alam,
Selangor,

Ada apa-apa persoalan yang tim Che Milan boleh jelaskan? Terus Whatsapp saja.
WeCreativez WhatsApp Support
Sales
Che Milan
Available
Scroll to Top

Tingkatkan Pendapatan Pasif anda 300%

Kami sedia membantu anda untuk menjana pendapatan secara pasif. Sila downloan ebook ekslusif ini secara PERCUMA 😍

Langgani
Senarai Emel CheMilan

Anda akan mendapat berita dan tawaran istimewa yang terbaru dari Chemilan